Szeretnéd tudni, hogyan lehet nyereséges webáruházad válságban?

Minden válság egy új, kiaknázatlan lehetőségeket rejt. Mi segítünk meglátni őket és felépíteni a megfelelő stratégiád, hogy pozitív cashflow-al és mosolyogva jöhess ki ebből a helyzetből! 

Legyen kikezdhetetlen stratégiád!

A világgazdaság átalakulóban van. Olyan, mint a háborgó tenger. Most az nyer, aki a leggyosabban tudja irányba kormányozni a hajóját!

Felejtsd, hogy biztonsági játékot játszol! Most új stratégiára van szükség, hogy a felszínen tudj maradni! 

Mi, a CreaFlownál azt gondoljuk, hogy a kívánt bevételi cél csak etikusan és az egyes irányok folyamatos tesztelésével érhető el.  A jövő marketingjében több szerepet kapnak azok az értékek, amikben hiszünk: empátia, rugalmasság és precizitás.

Segítünk felmérni a piacod
és megtalálni a megfelelő stratégiát!

A mostani helyzetre nincsenek kész megoldások, de aggódj, 
mi meg fogjuk találni a piacodhoz illő stratégiát!

Élj a lehetőséggel! Kerülj velünk flowba!

Most van itt a lehetőség, hogy betörj a nagyok közé!

Segítünk megtalálni a megfelelő, hosszútávon is fenntartható stratégiát, hogy a piacodon valódi tényezővé válhass! 

Feltérképezzük elakadásaidat és segítünk a megoldásukban!

Kérj tőlünk ajánlatot és foglalj időpontot konzultációra!

CreaFlow Garancia

Sajnos mostanában sokat olvasni, hogy egy ügyfél nem elégedett a marketingesével (akár többszöri próbálkozásra sem), így érthető a skepticizmus a marketing ügynökségekkel kapcsolatban.

Éppen ezért klienseink számára az együttműködésünk első 6 hónapjában probléma, így szerződésbontás esetén az egy hónapos felmondási idő alatt a hirdetéskezelési munkák után 0 forint kezelési díjat számolunk fel.

A CreaFlow Garancia abban az esetben érvényesíthető, amennyiben a CreaFlow csapata valamilyen súlyos hibát vétett, vagy az általunk biztosított szolgáltatás minősége az ügyfél álláspontja szerint nem megfelelő.

A kapcsolat felvétel menete

Az itt található űrlap kitöltését követően az időpont foglaló oldalra kerülsz, ahol lefoglalhatod a helyed az ingyenes, 30 perces Zoom megbeszélésre. 

Az űrlap kitöltése után elküldünk egy kérdőívet és a megbeszélés időpontját a megadott e-mail címre, hogy jobban meg tudjuk ismerni a vállalkozásodat még a konzultáció előtt.

A Zoom megbeszélés keretein belül átbeszéljük jelenlegi marketing stratégiátokat, hogy milyen marketing eszközöket alkalmaztok (milyen sikerességgel), illetve arra is kitérünk, hogy miben tudjuk segíteni webshopodat eredményességének növelése érdekében.

Ezt követően küldünk egy alapos és átlátható ajánlatot és szerződés mintát, hogy láthasd, hogy milyen kereteken belül tudunk együttműködni és, hogy pontosan mit kaphatsz a pénzedért cserébe.

A szerződést követően pedig kezdődhet is a közös munka, a ROAS és a profit növelése.

Legördülő menük és checkboxok
×
×

Cart