Szolgáltatások

Hogyan dolgozunk?

Egy 30 perces konzultáció keretein belül megismerjük egymást.

Erre azért van szükség, hogy lássuk, hogy megvan-e a kölcsönös szimpátia és, hogy biztosak lehessünk benne, hogy valóban a CreaFlow a megfelelő választás webshopod számára.

A konzultációt követően elküldünk egy alapos és átlátható árajánlatot és szerződés mintát, hogy láthasd, hogy milyen kereteken belül tudunk együttműködni és, hogy pontosan mit kapsz a pénzedért cserébe.

A szerződéskötést követően kielemezzük az eddig alkalmazott sales funnel-edet, marketing megoldásaidat, valamint korábbi hirdetéseidet, hogy a későbbiekben megfelelő alapokra tudjuk építeni az új marketing stratégiádat.

A folyamat egyik legfontosabb része a személyre szabott stratégia elkészítése.

A korábbi adatok alapján meghatározzuk, hogy hol tart jelenleg webshopod és kitűzzük együtt azokat a célokat, amelyeket a jövőben el szeretnél érni.

Ha ez megvan, akkor megkeressük a legjobb eszközöket és megoldásokat a kitűzött célok eléréséhez.

A folyamat következő pontja minden esetben a fejlesztési lehetőségek felmérése lesz.

Ebben a fázisban összegyűjtjük az összes lehetséges elemet a webshopodban és marketingedben, ahol potenciális lehetőséget látunk a teljesítmény és a hatékonyság növelésére.

Az összegyűjtött fejlesztési lehetőségeket minden esetben teszteléssel validáljuk.

Ehhez először rangsoroljuk a teszteket az alapján, hogy

  1. mekkora hatása lehet a tesztnek a webshopod teljesítményére
  2. mennyire vagyunk biztosak a teszt sikerességében és
  3. mennyi emberi és anyagi erőforrásra van szükség az adott teszt elvégzéséhez.

Ennek a 3 szempontnak a figyelembevételével biztosan azokat a teszteket fogjuk először elvégezni, amivel a lehető legnagyobb eredményt tudjuk elérni webshopod számára.

Ha megvannak a legfontosabb fejlesztési lehetőségek, akkor az elkészített marketing stratégiának megfelelően folyamatosan teszteljük ezeket, hogy hónapról-hónapra tudjunk fejleszteni webshopod teljesítményén.

A teszteket minden esetben kielemezzük, levonjuk a következtetéseket és ezek alapján már készítjük is elő a következő teszteket.

Miért fontos tesztelni?

Úgy látjuk, hogy jelenleg a leggyorsabban és leghatékonyabban növekvő vállalkozások eredményességének kulcsa a folyamatos tesztelés.

Rengeteg ügynökség úgy dolgozik, hogy, ha az ügyfél elégedett az elért eredményekkel, akkor hátradőlnek és addig nem is csinálnak semmit, amíg el nem kezd romlani a hirdetések, vagy egyéb marketing eszközök eredményessége.

Ez bár az ügynökség szempontjából egy logikus üzleti döntés (ha kevesebb munkát kell beletenni az ügyfél vállalkozásába, akkor kevesebbet kell fizetni az alkalmazottaknak és így több pénz marad a zsebükben), azonban az ügyfél szempontjából kifejezetten káros a fejlődést tekintve.

Ez a hozzáállás elfogadható lehet olyan vállalkozások számára, amelyek csak egy havi fix bevételt szeretnének elérni és ezzel elégedettek is, azonban a növekedéshez csak egy dolog kell, a tesztelés.

Éppen ezért amennyiben úgy döntesz, hogy a CreaFlow-t választod, a szerződésben minden esetben fixáljuk, hogy havi szinten hány tesztet fogunk elindítani (ezeknek az eredményéről pedig a havi / 2 heti riportban be is számolunk), így garantáljuk, hogy mindent megteszünk a növekedésed érdekében.

Szolgáltatásaink

E-Com stratégia alkotás

Nincs két ugyanolyan webshop, ezért minden esetben egyedi stratégiát készítünk vállalkozásodnak.

A stratégiában meghatározzuk, hogy milyen marketing eszközöket fogunk használni. Ezután kiszámoljuk, hogy milyen eredményeket hoznak a jelenlegi megoldások és meghatározzuk, hogy az egyes mérőszámokban milyen mértékben és hogyan szükséges javítani ahhoz, hogy vállalkozásod tovább növekedhessen.

Facebook hirdetések kezelése

Az új látogatók és vásárlók szerzésének minden esetben kulcsfontosságú szerepe van vállalkozásod növekedésében.

Bár napjainkban – főleg az iOS 14 bevezetése óta – nagyban romlott a Facebook hirdetések hatékonysága, azonban mi úgy látjuk, hogy a legtöbb marketinges ezt inkább kifogásként hozza fel, ha nem a várt eredményeket hozza az ügyfélnek.

A Facebook hirdetések továbbra is egyértelműen az egyik, ha nem a legfontosabb forgalomforrás egy webshop számára, ezért a Facebook hirdetési stratégiát minden esetben a legapróbb részletekig megtervezzük, a hirdetéseket elkészítjük és közelről figyeljük az eredményeket, hogy a lehető legnagyobb eredményességgel költsük el a marketing büdzsét.

Google hirdetések kezelése

A Google hirdetések a Facebook hirdetésekkel nagyon szoros kapcsolatban vannak. Míg a Facebook hirdetésekkel olyan új látogatókat szerezhetünk weboldalunkra, akik most találkoznak először az adott termékkel / problémával, addig a Google hirdetések segítségével “leszedhetjük az alacsonyan csüngő gyümölcsöket”.  

Ez azt jelenti, hogy könnyedén konvertálhatjuk azokat a felhasználókat, akikben már megvan a probléma tudat, vagy az adott termék iránti vásárlási igény.

TikTok hirdetések kezelése

A TikTok népszerűsége egyre inkább ível felfelé, megelőzve a többi social media platformot. És hiba lenne azt gondolni, hogy ez csak a fiatalok játszótere, ugyanis a magyar felhasználók 90%-a 18 év feletti. Olyan célcsoportokat érhetsz el, akiket eddig nem tudtál megszólítani. Az sem baj, ha nem akarsz a csatorna tartalomgyártásával bajlódni, hiszen hirdetéseket anélkül is futtathatsz rajta. Viszont ha kipróbálnád egyedi tartalmakkal, úgy azok elkészítésében is tudunk segíteni.

E-mail marketing

Ha a stratégiánk a helyén van és már a látogatószerzést is sínre tettük (Facebook és Google hirdetések), akkor következő lépésként az e-mail marketingre érdemes a figyelmünket szentelni.

Ez az egyik legrégebbi marketing eszköz, emiatt sokan azt gondolják, hogy elavult, azonban elengedhetetlen részét képezi a megfelelő (webshop) marketingnek.

Ha egy vásárlónak a rendelés megerősítő e-mailen kívül nem küldünk ki semmit, akkor közel 0 az esélye annak, hogy újra vásárolni fog tőlünk.

Ha viszont törődünk a vásárlóval, érdekes és valóban hasznos tartalmakat, tippeket, praktikákat osztunk meg velük, akkor nagy eséllyel legközelebb is tőlünk fog vásárolni.

Ha pedig jól választod meg a tartalmi és a promóciós levelek arányát, úgy az erősebb brand értéken kívül a bevételedet is jelentősen növelni tudod (egy közepesen jól összerakott e-mail marketinggel a bevételed 20%-át meg tudod termelni úgy, hogy az e-mail marketing szoftveren kívül nem lesz semmilyen extra költséged).

Közösségi média oldalak kezelése

A közösségi média oldalak kezelése egy kifejezetten időigényes feladat, amire a legtöbb vállalkozónak nincsen ideje a napi teendők elvégzése mellett.

Azonban a közönség építésének szempontjából nagyon fontos, hogy folyamatosan releváns tartalmakat posztolj és aktivizáld követőidet.

Akár ezt a feladatot is levehetjük a válladról a fizetett hirdetések menedzselésén túl, hogy olyan dolgokkal tudj foglalkozni, amelyek a vállalkozásod növekedését szolgálják.

Blogcikk írás

A közösségi média rendszeres használata mellett a blogírás az, ami megmutatja az érdeklődőknek, hogy nem egy milliomodik „shopify dropshippinges” 5 perc alatt összekattintgatott webshopról van szó, hanem egy komolyabb vállalkozásról, ami mögött egy igényes csapat áll.

A bizalomépítésen kívül remek eszköze a célközönség edukálására is, ami rendkívül fontos, főleg, ha valamilyen szinten egyedi, még nem elterjedt terméket / termékkört értékesítünk.

És nem utolsó sorban természetesen a SEO-ban betöltött szerepe sem elhanyagolható (ha hosszútávon gondolkozol, akkor erre is muszáj hangsúlyt fektetned).

Aktív termékkeresés

Az vitathatalan, hogy a termékkör folyamatos növelése kulcsfontosságú a vállalkozás növekedésének szempontjából. Így nem csak az átalogos kosárértéket és az újravásárlások számát növelheted, hanem új termékek bevezetésével a potenciális vásárlói körödet is kibővítheted. Ha jelenleg döcögősen megy a termékkör bővítése, vagy csak szeretnéd, hogy levegyük a válladról a az új termékek keresésének terhét, akkor keress minket bizalommal.

Kínai- és európai gyártók / beszállítók keresése

Az egyik legfontosabb és legidőigényesebb része a külföldi beszerzésnek a gyártók/ beszállítók megkeresése, a velük való kapcsolattartás, ajánlatok bekérése, értékelése és a legmegfelelőbb partner kiválasztása.

Ha már találtál egy potenciális terméket és szeretnéd a beszerzés terhetit átadni valakinek, csak szólj és mi megtaláljuk az igényeidnek legmegfelelőbb gyártókat és beszállítókat, hogy garantáltan az elérhető legjobb áron és minőségben szerezhesd be termékeidet.

Mit mondtak rólunk eddigi ügyfeleink

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Designer

CreaFlow garancia

Sajnos mostanában sokat olvasni, hogy egy ügyfél nem elégedett a marketingesével (akár többszöri próbálkozásra sem), így érthető a skepticizmus a marketing ügynökségekkel kapcsolatban.

Éppen ezért klienseink számára az együttműködésünk első 6 hónapjában probléma, így szerződésbontás esetén az egy hónapos felmondási idő alatt a hirdetéskezelési munkák után 0 forint kezelési díjat számolunk fel.

A CreaFlow Garancia abban az esetben érvényesíthető, amennyiben a CreaFlow csapata valamilyen súlyos hibát vétett, vagy az általunk biztosított szolgáltatás minősége az ügyfél álláspontja szerint nem megfelelő.

Kérj ajánlatot!

Ajánlatkérés menete

1. Az itt található űrlap kitöltését követően az időpont foglaló oldalra kerülsz, ahol lefoglalhatod a helyet az ingyenes, 30 perces Zoom megbeszélésre. 

2. Az ürlap kitöltése után elküldünk egy kérdőívet a megadott e-mail címre, hogy jobban meg tudjuk ismerni a vállalkozásodat még a konzultáció előtt.

3. A Zoom megbeszélés keretein belül átbeszéljük jelenlegi marketing stratégiátokat, hogy milyen marketing eszközöket alkalmaztok (milyen sikerességgel), illetve arra is kitérünk, hogy miben tudjuk segíteni webshopodat eredményességének növelése érdekében.

4. Ezt követően küldünk egy alapos és átlátható ajánlatot és szerződés mintát, hogy láthasd, hogy milyen kereteken belül tudunk együttműködni és, hogy pontosan mit kaphatsz a pénzedért cserébe.

5. A szerződést követően pedig kezdődhet is a közös munka, a ROAS és a profit növelése.